Spring naar content

Corona

Update 16-03-2022

Verdere versoepelingen coronamaatregelen

De afgelopen weken zijn de coronabesmettingen weer opgelopen. De huidige virusvariant is echter minder ziekmakend en het aantal mensen dat met corona op de IC wordt opgenomen is  beperkt. Daarom heeft het kabinet besloten om de coronamaatregelen verder te versoepelen. Er gelden nog wel een aantal adviezen.

We vinden het fijn dat we ouders weer kunnen ontvangen op onze locaties. We moeten wel blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds. Het blijft daarom voor iedereen wel verstandig om zich nog steeds aan de adviezen te houden die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken.

Wat doen wij op locatie?

 • Afstand houden
  Voor de veiligheid van iedereen blijven we op onze locaties de afstand van minimaal 1,5 meter in acht nemen. We vragen ouders hier hun medewerking aan te verlenen.
 • Mondkapjes
  De mondkapjesplicht komt te vervallen. Daar waar medewerkers of ouders dat prettig vinden, kunnen zij mondkapjes dragen
 • Hygiëne maatregelen
  Medewerkers volgen allemaal de basisregels: iedereen wast regelmatig de handen, we hoesten en niezen in de elleboog. We  schudden geen handen en ontsmetten regelmatig deurklinken, tafels en deurbellen.
 • Ventilatie
  Op de locaties zorgen we voor goede ventilatie en frisse lucht.
 • Quarantaine / corona bij je kind
  We gaan terug naar het ‘oude normaal’, zoals ook voor corona het geval was.
 • Looproutes & toegang tot groep
  Looproutes in de gang komen te vervallen. Ouders zijn weer van harte welkom op de groep. Zoals aangegeven stellen we het op prijs als je hierbij anderhalve meter afstand houdt.

Laten we hopen dat we op deze manier corona onder controle kunnen houden. We rekenen op ieders medewerking.